Westermarskoalle

Een harmonieuze, veilige omgeving is onontbeerlijk voor kinderen om zich te ontwikkelen. Kinderen ontwikkelen zich door het opdoen van kennis en ervaring. Respect voor elkaar en de wereld is daarbij een belangrijke kernwaarde. In een moderne, uitdagende leeromgeving geven wij kinderen de benodigde kennis mee, ontwikkelen ze zich als mens en ontdekken ze hun talenten. Vanuit plezier en vertrouwen komen zij tot de beste prestaties, nu en in de toekomst.

Mart Roosjen

“Ik heb een passie voor tekenen. Het is erg leuk dat ik op school veel ruimte krijg om daar mee bezig te zijn.”

Rianna Hilarius-Knobbe

“De keuze voor een school is nog moeilijker dan een huis kopen. Het gevoel is dan erg belangrijk.”

Juf Anneke en Juf Jeanet

"Samen" is op de Westermarskoalle het kernwoord.

Talentencircuit

Wij vinden het belangrijk dat leerlingen naast het verplichte onderwijscurriculum, voldoende tijd hebben voor het ontdekken en ontwikkelen van hun talenten. Hiervoor hebben we een talentencircuit ingericht waarbij de leerlingen een grote diversiteit aan workshops aangeboden krijgen. Voor een goede balans tussen inspanning en ontspanning.

Team

Nieuws

is een Ambion school

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer tincidunt pharetra est, nec placerat tellus maximus at. Aliquam at ex ut ante porta finibus at et sem. Donec aliquet sem sit amet est tincidunt dapibus. Donec fringilla neque ut ligula posuere, in scelerisque orci mattis. lees meer

Leerling aanmelden

Bent u enthousiast geworden na uw eerste oriëntatie op onze website? Dan nodigen wij u graag uit voor een persoonlijke kennismaking. U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken met onze directeur. Wilt u alvast uw kind(eren) aanmelden, dat kan via onderstaande link. Als wij uw aanmelding hebben ontvangen, krijgt u van ons alsnog een uitnodiging voor een persoonlijke kennismaking.

Nu aanmelden