Nieuws

Nieuws

Hier leest u het laatste nieuws van onze school

 

De Wecycle actie begint weer!

Net als vorig jaar doet onze school weer mee met de inzamelingsactie Wecycle om de boekenkasten op school aan te vullen met nieuwe boeken. In school staan 2 grote inzameldozen waarin u kleine elektrische apparaten en gereedschappen met een stekker of batterij, die in een boodschappentas passen kunt inleveren.  Vóór het inleveren moeten restanten uit het apparaat zijn verwijderd, zoals batterijen, koffiefilters, stofzakken, frituurvet en dergelijke.Als we meer dan 75 apparaten hebben verzameld krijgen we een boekenpakket voor de school. Er staat een doos bij de ingang van de kleuters en er staat een doos in de grote hal.  

Lees meer 

Inrichting talentenplein

Ons talentenplein is afgelopen week opnieuw ingericht, hierdoor hebben we nog meer ruimte gecreëerd om ons "werkplek" leren verder uit te breiden.

Lees meer 

Fijne kerstdagen

Namens oudervereniging, MR en team van de Westermarskoalle wensen wij iedereen fijne kerstdagen en een fantastisch 2019.

Lees meer 

Een prachtige patio

Vandaag heeft onze super actieve schoolpleincommissie de patio afgemaakt. De patio is voorzien van een prachtig bankje en een fleurige banner, passend bij de visie van de school.Namens alle kinderen, ouders en team geweldig bedankt voor jullie inzet, de patio is echt prachtig geworden. 

Lees meer 
Deel deze pagina