NL.Doet Westermarskoalle groot succes

NL.doet Westermarskoalle groot succes

 

Op zaterdag 29 mei heeft de Westermarskoalle deelgenomen aan het jaarlijks terugkerende NL.Doet. Veel ouders en teamleden hadden zich voor deze dag aangemeld om het kleuterplein op deze ochtend te verfraaien. 

 

Over enkele weken wordt er een nieuw speeltoestel op het kleuterplein geplaatst. Door de hulp van vele ouders was het mogelijk om alvast de nodige voorbereidende werkzaamheden te verrichten. Naast de voorbereidingen voor het nieuwe speeltoestel werd het schoolplein voorzien van nieuwe hinkelblokken, rekenspelvormen op het plein en werd de overkapping boven de zandbak verstevigd. 

 

Aan de zijkant van het plein werd een nieuw hek aangebracht met klimplanten en werd er door de ouders en leerkrachten nog wat overtollig onkruid verwijderd. De vrijwilligersdag georganiseerd door de actieve oudervereniging van de school was wederom een groot succes. De ochtend werd traditioneel afgesloten met een heerlijk broodje. Namens NL.Doet en de school alle ouders en vrijwilligers bedankt voor jullie fantastische hulp.