Mart Roosjen

De Westermarskoalle is een hele leuke school. Het gebouw is mooi, want het is allemaal nieuw en modern. Ik kan hier zijn wie ik ben en de juffen en meesters zijn vriendelijk en open. Ze helpen je graag als je iets niet snapt. Soms moeten ze ook wel even streng zijn, maar dat doen ze dan op zo’n manier dat ik er wel iets van leer en er uiteindelijk ook een goed gevoel aan over hou.

We gaan hier goed met elkaar om op school. Er is natuurlijk wel eens ruzie, maar dat lossen we dan samen op. De Rots en Water training die we gehad hebben is daarvoor ook goed geweest. Iedereen accepteert elkaar in hoe hij/zij is en dat is belangrijk.

Het leukste vind ik de vrijdagmiddag. Dan mogen we altijd knutselen en tekenen. Ik heb een passie voor tekenen en dus is dat ook mijn favoriete dag. Ik vind het ook erg leuk dat er genoeg tijd is voor dat soort dingen buiten de vakken als rekenen en taal. Als ik mijn werk af heb, mag ik ook vaak nog wel even tekenen. Dat is ontspannend en dan kan ik er daarna weer vol tegenaan voor de andere vakken.